Hoitaja ja nuorisoklubitoiminta

Hoitajatoiminta

Hoitajatoiminta toimii aktiivisesti Wanhan Koulun Tallilla, hoitajat käyvät hoitamassa hoitohevosiaan vähintään kaksi kertaa viikossa ja ratsastavat säännöllisesti vähintään yhden kerran viikossa Wanhan Koulun Tallilla. Hoitajatoiminnasta on tehty power point (alla), joka samalla esittelee myös Nuorisoklubin toimintaa. Hoitajat sitoutuvat toimintaan täyttämällä hoitajasitoumuslomakkeen (tulossa piakkoin tänne sivulle). Hoitajatoiminnalla on oma whats app -ryhmä, jos olisit kiinnostunut tulemaan mukaan WKT:n hoitajatoimintaan, ole yhteydessä 0505502566/Celina txt/wa.

Nuorisoklubitoiminta

Nuorisoklubi on tarkoitettu 10-18-vuotiaille nuorille. Nuorisoklubi pyrkii kokoontumaan noin kerran kuukaudessa keväisin ja syksyisin. Nuorisoklubi voi mm. käydä yhteisillä retkillä, katsoa elokuvia, hiihtoratsastaa, kokeilla eri lajeja toiveiden mukaan. Nuorisoklubitoimintaa käynnistellään, jos olet kiinnostunut ota yhteyttä Celinaan.

 

Oheisella power pointilla pääset paremmin sisälle hoitajatoiminnan vastuisiin ja etuihin, power pointin alta löytyy hoitajasitoumuslomake (tulossa), jonka alaikäisellä hoitajalla allekirjoittaa myös huoltaja.

Hoitajat ja nuorisoklubi 2021 Taika ja SuoVaRi power point

WKT hoitajasopimus